WIJ ZIJN CAMPOOZ

sterk merk – kwaliteit & service

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn een jong Nederlands merk. Gestart in het najaar van 2015. Groot geworden door stoere tenttrailers met namen als Fat Freddy, Lazy Jack en Sleepy Joe. Op dit moment zijn we aan het verbreden naar een kampeermerk. Caravanning was de eerste uitbreiding, Campooz Business de volgende. Een accessoire lijn komt eraan.

De basis van ons merk is sterk. Vanuit het gevoel ‘Rijd naar de horizon en ga op avontuur’ proberen wij kampeerders te verleiden. Onze producten zijn avontuurlijk zonder extreem te worden. Dat maakt Campooz toegankelijk voor een breed publiek.

Als merk zijn wij persoonlijk en benaderbaar. Dit geeft kampeerders, dealers, klanten en zakelijke relaties het gevoel dat we naast ze staan en veel samen doen. Door deze benadering hebben wij een grote groep ambassadeurs gecreëerd. Deze mensen vertegenwoordigen ons merk online op een fantastische manier. Daarnaast zetten wij deze Campooz bezitters bijvoorbeeld in tijdens beurzen en evenementen. Een belangrijk punt waarmee Campooz het verschil maakt, is onze service. Voor ons is niets erger dan de vakantie van iemand verpesten.

Vanuit onze werkplaats en kantoor in Assen vinden onze producten hun weg naar een breed dealernetwerk in Nederland en daarbuiten. Ons team is kundig, zeer loyaal en erg leuk. In Assen worden onze vouwwagens geassembleerd en overige producten gecontroleerd. Voor de assemblage is een effectieve productiestraat ingericht. Onderdelen komen vanuit de hele wereld.

Campooz groeit! Er liggen voor ons bedrijf enorm veel kansen. Wij hebben een duidelijke groeiambitie. Onze stip op de horizon is een bedrijf met merken met een duidelijke signatuur. Daarbij vinden wij het belangrijk om bewust te zijn van een bedrijfsvoering die past bij ons én onze producten. Dit vertaalt zich naar mooie producten en eerlijke relaties met ons team, onze dealers toeleveranciers en natuurlijk onze klanten.

BEZOEK ONZE OUTDOOR SHOWROOM

BEWONDER ONZE MODELLEN