OP AMELAND stonden vroeger tenthuisjes. Deze hadden houten wanden en een dak van katoen. Deze nostalgische bouwsels hebben model gestaan voor onze wit met beige tent. Van een duin af rennen en met zand spelen. Beachlife!

De Summer Shack

Past perfect in een open omgeving zoals duinen, polders en grasland. Kamperen terwijl je de elementen voelt. Zon, zee en strand. De inrichting van De Summer Shack is licht. Bamboetinten, blauw en lichtgrijs.

Inrichting

DE GROOTSTE uitdaging voor de inrichting van de Summer Shack was om de kleuren van buiten over te laten lopen in het interieur van de tent. Het is gelukt om licht en ruimte samen te laten smelten tot een natuurlijk geheel. De ultieme plek voor een gezellige gezinsvakantie die je nooit meer vergeet. Op de veranda kijken de ouders met een drankje in de hand hoe de kinderen zich vermaken in het zand.

Beachlife

Het mag geen verrassing zijn dat voor de inrichting is gekozen voor lichte kleuren. Dit is gecombineerd met natuurlijke producten en accessoires zoals verweerd hout, jute en riet.

Families voelen zich thuis in de Summer Shack. Kies voor een unieke en onderscheidende tent voor op jouw camping!

summer-shack-twee-boxprings
summer-shack-binnen
summer-shack-bank

BEZOEK ONZE OUTDOOR SHOWROOM

Vlonder

VLONDER

  • Afmeting 610 x 820 cm

  • FSC hout

  • Geïmpregneerde vlonderdelen

  • Gewolmaniseerd

Materialen & Afmetingen

Vlonders, tent en inrichting zijn gemaakt van robuuste en duurzame materialen. De vlonderdelen zijn geïmpregneerd en gewolmaniseerd. Het tentdoek is onverwoestbaar Campooz ripstop katoen (lees meer over het doek in deze blog). De materialen zijn stijlvol en kunnen tegen een stootje.

MEER INFORMATIE

IN ONZE BROCHURE