DE CAMPOOZ ORIGINAL. Voor onze klassieke uitvoering hebben wij de kleuren gebruikt waar de vouwwagens van Campooz van zijn gemaakt. Fat Freddy, Lazy Jack en Sleepy Joe hebben zandkleurige zijwanden en een donkergrijs dak.

De Classic Shack

Herkenbaar en toch heel eigen. De Classic Shack past op elke camping en in elke omgeving. Binnen vind je donkere aardetinten, natuurlijke materialen zoals bamboe en hout en zwarte boxsprings.

Inrichting

KLASSIEK met een grote knipoog. De kleuren die wij gebruiken voor onze vouwwagens spreken veel kampeerders aan. Het lag voor de hand om een Shack in deze kleuren te maken. Het gevoel dat wij kampeerders geven is vrijheid. ‘Rijd naar de horizon en ga op avontuur!’ Dat is precies waar je aan denkt als je deze tent ziet. Een verblijf in de Classic Shack is compleet als het gecombineerd wordt met een prachtige omgeving en leuke activiteiten.

Robuust en warm

Het interieur is een combinatie van warme en robuuste materialen. Door het beige doek en donkere dak is het licht op elk moment van de dag prachtig in deze tent.

Iedereen is op zijn gemak in de Classic Shack. Een echte, originele en klassieke Campooz op jouw camping.

classic-shack-boxpring
classic-shack-keuken
classic-shack-binnen

BEZOEK ONZE OUTDOOR SHOWROOM

Vlonder

VLONDER

  • Afmeting 610 x 820 cm

  • FSC hout

  • Geïmpregneerde vlonderdelen

  • Gewolmaniseerd

Materialen & Afmetingen

Vlonders, tent en inrichting zijn gemaakt van robuuste en duurzame materialen. De vlonderdelen zijn geïmpregneerd en gewolmaniseerd. Het tentdoek is onverwoestbaar Campooz ripstop katoen (lees meer over het doek in deze blog). De materialen zijn stijlvol en kunnen tegen een stootje.

MEER INFORMATIE

IN ONZE BROCHURE