GEÏNSPIREERD door oude boerenschuren. Deze zijn opgetrokken uit potdeksel planken. Karakteristiek voor het Nederlandse platteland. Dit hebben wij vertaald naar de Black Shack. De tent heeft een landelijke en sfeervolle uitstraling.

De Black Shack

Een compleet plaatje voor campings in een bosrijke omgeving. Jouw gasten voelen zich één met de natuur. Binnen en buiten. De inrichting van de Black Shack heeft een warme sfeer met veel aardetinten.

Inrichting

DE INSPIRATIE voor de inrichting van deze knusse tent komt van traditionele boerenhuisjes. Meer specifiek vanaf de Veluwe. In deze bosrijke omgeving waren de schuren letterlijk overgeleverd aan de natuur. Samen vormden ze een organisch geheel. Vooral tijdens de herfst- en wintermaanden was het gezellig toeven. Een warm huiselijk gevoel! Een plek waar je na een dag hard werken op het land met veel plezier naar toe gaat.

Donker en gezellig

Deze sfeer hebben wij vertaald naar de inrichting van de Black Shack. Het interieur is compleet en bestaat uit robuuste meubels, karakteristieke ‘vintage look’ materialen en vooral veel warme kleuren.

Jouw gast voelt zich direct thuis in deze prachtige verhuuraccommodatie!

black-shack-inrichting-bank-
black-shack-bed
black-shack-binnen

BEZOEK ONZE OUTDOOR SHOWROOM

Vlonder

VLONDER

  • Afmeting 610 x 820 cm

  • FSC hout

  • Geïmpregneerde vlonderdelen

  • Gewolmaniseerd

Materialen & Afmetingen

Vlonders, tent en inrichting zijn gemaakt van robuuste en duurzame materialen. De vlonderdelen zijn geïmpregneerd en gewolmaniseerd. Het tentdoek is onverwoestbaar Campooz ripstop katoen (lees meer over het doek in deze blog). De materialen zijn stijlvol en kunnen tegen een stootje.

MEER INFORMATIE

IN ONZE BROCHURE